PostLeft.gif (972 bytes) PostAboveSign.gif (2554 bytes)


 


 

 


Микола Гострий UT5UT
Голова ревізійної комісії ЛРУ

Звернення Ревізійної комісії до Президента, Виконкому, Ради, членів ГО ЛРУ.

8 серпня 2014 року на сайті ЛРУ була розміщена інформація президента ГО ЛРУ Грищенко В.В. про проведення звітно-виборчої Конференції ЛРУ 06-07 вересня поточного року в смт. Затока, Одеської області.

Вибір місця та часу проведення звітної Конференції викликало справедливе занепокоєння та обурення багатьох членів ЛРУ, які не в змозі зрозуміти логіку дій з боку Президента та Виконкому ЛРУ по цьому надзвичайно важливому питанні діяльності ГО ЛРУ.

Згідно п. 5.8 та 5.9 Статуту ГО ЛРУ звітно-виборча конференція ГО ЛРУ проводиться після проведення загальних зборів (конференцій) в обласних та регіональних відділеннях ГО ЛРУ, на яких звітують голови відповідних Рад, комітетів, ревізійної комісії та обираються делегати на конференцію ГО ЛРУ згідно встановленої норми представництва.

В свою чергу, ревізійна комісія ГО ЛРУ у відповідності з п.7.2 Статуту ГО ЛРУ повинна провести річну інвентаризацію майна та перевірку фінансово-господарської діяльності ГО ЛРУ за відповідний період та винести акт перевірки на затвердження конференції ГО ЛРУ.

На протязі 23 років існування Ліги радіоаматорів України ця процедура проведення звітно-виборчої конференції попереднім керівництвом ЛРУ неухильно дотримувалася і ніколи не порушувалася.

Подібне уперте ігнорування процедури проведення конференції з боку нинішнього керівництва ГО ЛРУ викликало незадоволення багатьох представників обласних, регіональних, колективних відділень ГО ЛРУ, про що свідчать колективні та індивідуальні звернення до ревізійної комісії ГО ЛРУ. Ці звернення підтримали 13 обласних та 6 регіональних відділень, 3 віце-президенти ГО ЛРУ, голова комітету КВІ,
голови радіоклубів Донецької, Миколаївської, Запорізької областей, колективний член ЛРУ «Український контест клуб» та інші.

25 серпня поточного року на засіданні ревізійної комісії ГО ЛРУ в складі: голови – М.В.Гострого, UT5UT;членів комісії О.Ф. Семенюка, UT7XM;В.Г.Вотінова, UR6CW;А.А.Ступіна, UR5UI, були розглянуті всі звернення , які поступили в адресу РК ЛРУ.

Ревізійна комісія одностайно підтримує принципові пропозиції членів ЛРУ щодо проведення звітних конференцій в областях, проведення ревізії фінансово-господарської діяльності ГО ЛРУ, а також пропонує Президенту та Виконкому ГО ЛРУ дослухатися до більшості членів ЛРУ і провести звітно-виборчу конференцію в м. Києві в грудні цього року з дотриманням процедури виборів делегатів.
Ревізійна комісія також звертається до керівників відповідних обласних та регіональних відділень дотримуватися вимог Статуту ГО ЛРУ, не піддаватися тиску з боку керівництва, проявити принциповість та рішучість в протидії грубим порушенням Статуту ГО ЛРУ.

Ви маєте бути взірцем для тих радіоаматорів, які делегували вам свої повноваження і звітувати вам потрібно перед ними, а не перед керівництвом ЛРУ.
Як і наша рідна Україна, Ліга радіоаматорів України переживає
не легкі часи свого становлення і тому принципова позиція кожного із нас дуже важлива в цей переломний час. Тож не зрадьте надії і сподівання більшості наших колег і друзів на наведення порядку в нашій спільній радіоаматорській сім’ї. Від кожного із нас залежить майбутнє нашої Ліги радіоаматорів України.


З повагою,
Голова РК ГО ЛРУ М.В.Гострий
Члени РК ГО ЛРУ О.Ф.Семенюк
В.Г.Вотінов
А.А.Ступін
25 серпня 2014 р.

 
 
 
 

free hit counter