--

 


 

 Архив новостей за февраль 2014

Успешно прошла связь учеников Киевского лицея с МКС

ЗА НАМИ – НАША ЮНАЯ СМЕНА

 

В деяких клубах вже прошли звітні зібрання,в деяких тільки плануються.
 

«Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але з їхньої мовчазної згоди
існує на землі зрада і вбивство». (Еберхард)

Відбулося загальне зібрання радіоаматорів БЦРК та КОВ ЛРУ.

Загальне зібрання радіоматорів БЦРК та КОВ ЛРУ відбулося в назначений час в м.Біла Церква.
Перед зборами аматори з Б.Церкви, Рокитне, Таращі, Києва та інших районів Київщини спілкувались в жружній теплій обстановці.
Була отримана QSL-пошта, дипломи. Загальна кількість присутніх - 34 чоловіка.

На зборах виступив Голова Ради БЦРК Василенко С.І. UR7UD.
Він доповів про діяльність на напрямки руху БЦРК та Київського обласного відділення Ліги радіоаматорів України. Було обрано ревізійну комісію. Також були обговорені аспекти радіоаматорського життя аматоторів Київщини, принято заяву по ситуації в ЛРУ.
Після зборів проходило спілкування та обговорення питань радіоаматорства. Скромний фуршет став довершенням міроприємства.

http://bcrc.at.ua/

Заява Білоцерківського радіоклубу

Після виборів нового керівництва ЛРУ в 2012 році, активна діяльність Ліги радіоаматорів України практично завмерла.
В зв’язку з дуже тривалим періодом вступу на посаду нового президента, не були вчасно затверджені плани заходів ЛРУ, кошториси на їх проведення. Виникли питання по роботі бухгалтерії та порядку фінансування комітетів і QSL-бюро. В результаті виник конфлікт та протистояння між ревізійною комісією та керівництвом ЛРУ.
Всі вище перераховані чинники аж ніяк не додають авторитету ЛРУ, дискредитують нашу Національну Лігу і не сприяють розвитку радіоаматорства в Україні.

Збори Білоцерківського радіоклубу постановили:

- Вимагаємо забезпечити президенту та виконкому ЛРУ роботу виключно в правовому руслі законодавства України та статуту ЛРУ. Привести реформування структури ЛРУ згідно чинного законодавства.
- Вимагаємо навести порядок та прозорість в надходженні, обліку внесків, витрат в ЛРУ. Забезпечити публічність, прозорість в фінансуванні, обліку та руху коштів QSL-бюро.
- Вимагаємо усунути завади в діяльності ревізійної комісії ЛРУ. Надати фінансові звіти ревізійній комісії за останній рік та оприлюднити результати їх перевірки.
- Чергові внески членів БЦРК будуть перераховані в ЛРУ, в разі надання фінансового звіту ревізійної комісії за попередній рік.
- По вище зазначеним вимогам, надати звіт на позачерговій конференції до кінця березня поточного року.


Голова Ради БЦРК Василенко С.І. / UR7UD/
Секретар зборів Шевченко О.Ю. / UR4UV/

15.02.2014
м.Б.Церква

Заява Київського обласного відділення ЛРУ.



Після виборів нового керівництва ЛРУ в 2012 році, активна діяльність Ліги радіоаматорів України практично припинилась. В зв’язку з дуже тривалим періодом вступу на посаду нового президента, не були вчасно затверджені плани заходів ЛРУ, кошториси на їх проведення.

Виникли питання по роботі бухгалтерії та порядку фінансування комітетів і QSL-бюро. В результаті виник конфлікт та протистояння між ревізійною комісією та керівництвом ЛРУ. Всі вище перераховані чинники аж ніяк не додають авторитету ЛРУ, дискредитують нашу Національну Лігу і не сприяють розвитку радіоаматорства в Україні.
 
Збори КОВ ЛРУ постановили:

- Вимагаємо забезпечити президенту та виконкому ЛРУ роботу виключно в правовому руслі законодавства України та статуту ЛРУ. Привести реформування структури ЛРУ згідно чинного законодавства.
- Вимагаємо навести порядок та прозорість в надходженні, обліку внесків, витрат в ЛРУ. Забезпечити публічність, прозорість в фінансуванні, обліку та руху коштів QSL-бюро.
- Вимагаємо усунути завади в діяльності ревізійної комісії ЛРУ. Надати фінансові звіти ревізійній комісії за останній рік та оприлюднити результати їх перевірки.
-
Чергові внески членами КОВ ЛРУ в ЛРУ не будуть перераховані, доки не буде наданий фінансовий звіт ревізійної комісії за попередній рік.
- Вимагаємо провести позачергову конференцію ЛРУ не пізніше І кварталу 2014 року.
- По вище зазначеним вимогам вимагаємо надати звіт на позачерговій конференції ЛРУ.


Голова Ради КОВ ЛРУ Василенко С.І. / UR7UD/

Секретар зборів Шевченко О.Ю. / UR4UV/
15 лютого 2014 р

На російській мові

Заявление Киевского областного отделения ЛРУ.

После выборов нового руководства ЛРУ в 2012 году , активная деятельность Лиги радиолюбителей Украины практически прекратилась .
В связи с очень длительным периодом вступления в должность нового президента , не были своевременно утверждены планы мероприятий ЛРУ , сметы на их проведение.
Возникли вопросы по работе бухгалтерии и порядка финансирования комитетов и QSL -бюро.
В результате возник конфликт и противостояние между ревизионной комиссией и руководством ЛРУ .
Все выше перечисленные факторы отнюдь не добавляют авторитета ЛРУ , дискредитируют нашу Национальную Лигу и не способствуют развитию радиолюбительской в Украине.

Собрание КОВ ЛРУ постановило:
- Требуем обеспечить президента и исполкома ЛРУ работу исключительно в правовом русле законодательства Украины и устава ЛРУ .
- Привести реформирование структуры ЛРУ согласно действующему законодательству. 
- Требуем навести порядок и прозрачность в поступлении , учета взносов , расходов в ЛРУ . Обеспечить публичность , прозрачность в финансировании , учета и движения средств QSL -бюро.
- Требуем устранить помехи в деятельности ревизионной комиссии ЛРУ . Предоставить финансовые отчеты ревизионной комиссии за последний год и обнародовать результаты их проверки . 
- Очередные взносы членами КОВ ЛРУ в ЛРУ НЕ будут перечислены , пока не будет предоставлен финансовый отчет ревизионной комиссии за предыдущий год.
- Требуем провести внеочередную конференцию ЛРУ не позднее I квартала 2014 года.
- По выше указанным требованиям требуем предоставить отчет на внеочередной конференции ЛРУ . 
Председатель Совета КОВ ЛРУ Василенко С.И. / UR7UD / 
Секретарь собрания Шевченко А.Ю. / UR4UV /
15 февраля 2014 г

 

 


 

 

free hit counter

Copyright RRStudio 2000-2014