Архив новостей за март 2016

Дни активности ГО "Радиоклуб Кировоградской области"

С 00.00 Киевского времени 25 марта по 23.59 31 марта ГО Радиоклуб Кировоградской области проводит неделю активности радиолюбителей Кировоградской области посвященную 72 годовщине освобождения Кировоградщины от немецко-фашистских оккупантов.
Это отличная возможность для выполнения диплома « ЯТРАНЬ».



Участники с Кировоградщины показавшие в этот период лучшие результаты (по наличию позывных в заявках на диплом «Ятрань») в своих подгруппах (1 - 2 категория, 3 категория, коллективные станции, операторы женщины) будут награждены вымпелами, а по 10 лучших участников в этих категориях будут награждены бумажными дипломами "ЯТРАНЬ". Для получения наград Кировоградским станциям за неделю активности необходимо провести не менее 72 связей.
К участию в неделе активности приглашаются все радиолюбители и наблюдатели.
Подробнее на http://us7vf.miyclub.com
Совет РКО.

Поездка в Китай #1 Идея поездки на выставку электроники в Гонконг

Поездка в Китай #1 Идея поездки на выставку электроники в Гонконг.

РОМА І АТО

Сирота з Чернігівщини пішки прийшов захищати Україну

Сирота з Чернігівської області на ім'я Роман пішки прийшов захищати Україну на лінію розмежування і став неофіційним завгоспом і кухарем в одному з підрозділів.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив активіст, один із організаторів волонтерської групи "Народний тил" Роман Сініцин, інформують Патріоти України.

"Нещодавно наші бійці затримали Рому в районі Верхньоторецька біля "нуля". У Роми в сумці знайшли купу копійок, які йому люди давали під церквами. Рома прийшов на війну з Чернігівської області.
Трохи добирався електричками - але більше йшов пішки. Ночував де попало" , - розповів активіст.

Хлопець за його словами прийшов на війну виконувати свій обов'язок і захищати батьківщину.

"Останній день йшов на звук канонади і стрілянини під Горлівкою. Прийшов на наші позиції - там його і взяли наші десантники.
Думали сепаратист, здали в компетентні органи, але - ні. Сирота. 22 роки. Медкомісія військкомату забракувала, окуліст рубонув.
Ну Рома і прийшов на війну сам", - розповів Сініцин.
Волонтер повідомив, що українські військові навіть зібрали гроші на те, щоб купити форму молодій людині.

http://siver.com.ua/news/sirota_z_chernigivshhini_pishki_prijshov_zakhishhati_ukrajinu/2016-03-19-18479

КОНТЕСТ ВИДЕО АНОНС ОТ UR6GWZ

ХТО Ж ДОПОМОЖЕ, ЯКЩО НЕ МИ?
НЕ БУДЬМО БАЙДУЖИМИ!

Прошу небайдужих допоможіть зібрати гроші на операцію. Харбака Ірина.
Мій номир картки приватБанк 5168757238899050
Всім щиро дякую. Мій номер тел. 0673457064

WW VHF NEWS

Результати CQ WW VHF 2015 записка

Результати CQ WW VHF 2015 очки
(Файлы PDF)

2015-result-Uktaine-CQ-WW-VHF (File TXT)

Уважаемые коллеги.

Вынужден сделать следующее заявление:

На «Радоне» опубликован список позыных радиостанций которые принимали
участие в Чемпионате Украины - 2016 (CW) и не выслали отчет о соревнованиях.
http://radon.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=6791&catid=34&Itemid=56
В списке я увидел и свой личный позывной, UT4FA, 29 QSO.
Хотя с контесте я участия не принимал и вообще с 1992 года я прекратил свое участие в каких либо контестах.
Если сказать честно, то меня это нисколько не удивило. В принципе это было даже ожидаемо.
Учитывая ту обстановку, которая сложилась в последнее время в нашем радиолюбительском сообществе.
Если это просто не опечатка при подготовке материалов на сайте «Радон»,
тогда имею полное право предположить с высокой степенью достоверности, что это сделано умышленно теми людьми, которые в прошлом году в ЧУ привели к «победе» липового чемпиона Павлова, UY0FF,



который в принципе не знает телеграфной азбуки.
Таким образом, отработав нелегально моим позывным в ЧУ, они пытаются очернить мою репутацию.
Ну, как говорится, «ФЛАГ ИМ В РУКИ». Кроме пакости, которую они сделали 29-и участникам ЧУ,эти люди не способны ни на что.
Напрашивается вопрос:-«А возможно ли честно участвовать в соревнованиях с такими во «химикми?»
Ответ, я думаю, ясен.
Остается только пожелать им удачи в их черных делах.
С уважением ко всем кроме этих мерзавцев,
Александр, UT4FA.

"Вы все равно вернете меня в Украину – живой или мертвой" Сильная, несгибаемая, резкая и очень упертая. Она не просит о пощаде, не лезет за словом в карман и одним жестом может выразить все, что думает о российском правосудии."

Про чергову скайп-зРаду ЛРУ

Валерій Марценюк


5 березня 2016 року на офіційному сайті ГО ЛРУ (www.uarl.org.ua) було розміщено «Інформаційне повідомлення» про зміст рішень принятих на скайп-засіданні Ради організації від 4 березня 2016 року.
ПОВНІСТЮ ТУТ >>>

Звернення до радіоаматрської
спільноти Вінниччини


Шановні Вінничани, колеги радіоаматори! В процесі завершення юридичної реєстрації ГО "Вінницький обласний спортивно-технічний радіоклуб" (ГО "ВОСТР"), що відбувається згідно рішення обласної конференції від 21 листопада 2015 року. Тому я звертаюсь до Вас з пропозицією прийняти участь у обговоренні подальшої перспективи розвитку нашої нової обласної радіоаматорської організації на рівні взаємодії з радіоаматорськими всеукраїнськими спілками та організаціями.

Громадську організацію Ліга Радіоаматорів України (ЛРУ) було створено 1992 року. Згідно статуту ЛРУ основна ціль та задача цієї організації є добровільне об'єднання громадян України задля захисту та задовлення їх спільних інтересів у сфері аматорського радіо та радіоспорту. Тоді ж було створено Вінницьке обласне відділення (ВОВ) ЛРУ для реалізації інтересів Ліги у Вінницькій області. Таким чином, ГО ЛРУ була комунікацією для виконання визначених статутом завдань для членів ВОВ. Така структура була загальнодержавною � �а ГО ЛРУ мала свої відділення у всіх областях України та у АР Крим. Для того, щоб прослідкувати за діяльністю ГО ЛРУ з дня її створення та до сьогоднішнього дня, достатньо матеріалів було викладено, особливо останнім часом. Підсумок виявився сумний та безперспективний.


Починаючи з 2005 року, коли ЛРУ очолив UT2UB Лякін А. ГО ЛРУ стрімко почала занепадати. Якщо прочитати короткий історичний аналіз від US7IO, то стає зрозумілим, що створювалось ЛРУ для громади, а починаючи з 2006 року організація перетворилась у інструмент слугування приватним інтеересам. Тому станом на 2016 рік ГО ЛРУ під керівництвом Кириленка А. втратила підтримку з боку основної маси радіоаматорської спільноти України. Як завжди, основною причиною втрати авторитету стало використання коштів членських внесків не за призначенням, що і намагалась з'ясувати ревізійна комісія на чолі з Гострим М. UT5UT.

На вимогу чинного законодавства та згідно рішення конфереції ГО "ВОВ ЛРУ" від 21 листопада 2015 року завершується реєстрація ГО "Вінницький обласний спортивно-технічний радіоклуб" (ГО "ВОСТР"). Для належного виконання основних задач ГО "ВОСТР", які регламентовані статутом, необхідно найближчим часом визначитись з обранням та вступом до радіоаматорської загальнонаціональної організації, яка повинна обєднати усі радіоаматорські колективи України та здійснювати комунікацію усіх процесів радіоаматорського життя нашої держави.
Після проведення невеличкого маркетингового дослідження виявлено дві організації, які претиндують на роль національних об'єднуючих радіоаматорських організацій:
1. ГО ЛРУ - це те, про що йшла мова вище. Громадська організація з нульовим авторитетом на сьогодні для більшості радіоаматорів України, несанкціонованим місцевим керівництвом
( 07.12.2015 року під реєстраційним номером 1451054 зареєстровано Вінницьке обласне відділення ЛРУ з керівником Харитончук В.І. UT4NW - якого обирали UT5NM та UT9NA, та продовжує діяти зареєстроване 14.06.2012 року ГО "ВОВ ЛРУ" реєстраційний номер 1363059 ).

Це та організація, рішенням керівництва якої ГО "ВОВ ЛРУ" перетворили на "фуфло" та "типу" ліквідували. Дійсним керівником цієї організації є Губенко М. UY0ZG, хоча на папері є також президент та комітети. Основною причиною існування ГО ЛРУ є наявність у їхньому розпорядженні абонентської скриньки 56, на яку міжнародні радіоаматорські організації направляють QSL пошту.

Саме цей факт і став причиною подальших спекуляцій з метою отримання фінансування від радіоаматорських колективів, що є прямим порушенням статуту IARU
.
Проте, QSL картки з України через ЛРУ вже НЕ НАДСИЛАЮТЬСЯ більш, ніж, півроку!

Згідно інформації на сайті www.radon.org.ua (неофіційний інформаційний майданчик ЛРУ) кількість відокремлених підрозділів ГО ЛРУ збільшується з кожним днем. Та якщо це відбувається так, як у Вінниці, то тоді зрозуміло скільки їх насправді. Такого виду "здобутки" вказаної організації можна перераховувати ще довго, та я вважаю цього досить.

2. ГС ВРЛ (громадська спілка Всеукраїнська Радіоаматорська Ліга) - це недавно створена радіоаматорська організація. в яку увійшли радіоаматорські колективи, яким набридло терпіти "губенківський" "безпредел", які вирішили привести до вимог законодавства обласні організації. На установчих зборах, які відбулись 12.12.2015 року у Києві президентом ГС ВРЛ вибрано Зельдіна І. UR5LCV, віце-президенти UT7UV, UT7UK, секретар UT2UQ.

З перших днів діяльності ВРЛ відчувається прагнення керівників організації реально стати до роботи згідно затвердженного плану. Знайдено спонсорів, які придбали приміщення для штаб-квартири та QSL бюро, ВЖЕ забезпечують пересилання QSL пошти по Україні безкоштовно та її відправку за кордон.

Проте, на мій погляд, повільно відбувається робота з отримання контролю за вхідною міжнародною поштою. Недостатньо інформується радіоаматорська спільнота про роботу та заходи, які проводяться сьогодні керівництвом ВРЛ. Взагалом мало пройшло часу для надання оцінки діяльності ГС ВРЛ в повному обсязі.

Колись польський реформатор Лех Валенса сказав крилату фразу: "Краще 5 років помилок молодих реформаторів, чим терпіти 20 років саботаж влади маргіналів".

Я вважаю, що варто дати шанс енергійній команді, яка себе ще не встигла забруднити та спаплюжити так, як це зуміли зробити "губителі" з ГО ЛРУ у натхненній боротьбі за "бабло".

Тому після реєстрації юридичної організації ГО "ВОСТР" я особисто, як заступник Голови Ради, буду рекомендувати членам нашої організації вступити на законних підставах у правові співвідносини з Г� � ВРЛ для розбудови та вдосконалення радіоаматорського руху України.

З повагою, Валентин, UT7NY

Вниманию бывших (а бывших не бывает!) радиохулиганов!
Если у кого-то завалялись ненужные (хотя вряд ли такие бывают) трансиверы (передатчики), которые имеют возможность длительной трансляции сигнала на частотах 88-108 МГц, убедительная просьба отправить их по адресу: г. Киев, отделение "Новой Почты" №129, Луговскому Виталию тел. 063 224 81 61
(Оборудование требуется срочно, по возможности - безвозмездно, для очень благого дела!!! Отчеты по использованию Вашего передатчика оправлю лично почтой с официальным сопроводительным письмом и кучей человеческих благодарностей в виде спасенных жизней!!!) "


Станислав Ермачков US0HZ
Начальник музея войск связи Украины

Заседание членов клуба КDX Соntest Club от 24.02.2016 г.

Подробнее ЗДЕСЬ>>>




html counterсчетчик посетителей сайта

-

Copyright RRStudio 2000-2013